Gratis uw aanbod op integerhuren? en/of gratis uw XML aanbieden?

Bent u op zoek naar een geschikte huurder? Wilt u uw woning verhuren aan expats of wilt u uw te koop staande woning verhuren op basis van de Leegstandswet? Bij ons bent u aan het goede adres! Eigenaren, makelaars en beleggers schakelen ons in om hun woningen te verhuren aan gescreende kandidaten. 

 Waarom u voor integerhuren kiest

Binnen 2 weken uw woning verhuurd

Fijne huurders

Degelijke screening van huurders

Ervaren in technisch en financieel beheer

Betrokken en persoonlijk contact

Duizenden mensen bereiken en sneller uw woning verhuren?

Plaats uw woning gratis op integerhuren en profiteer van het ruime bereik van onze vele duizenden bezoekers per maand. We publiceren uw woning tussen het overige aanbod en houden eventueel de huurstatus up-to-date. Dankzij een XML-koppeling tonen wij altijd het meest actuele aanbod en verwijderen we de woning automatisch als deze verhuurd is.

Wilt u ook graag een koppeling met integerhuren? Aanvragen kan gratis door het formulier hiernaast in te vullen of door contact op te nemen met de klantenservice van integerhuren.

Snelle en goede verhuur van woningen

integerHuren beschikt over een database met gescreende huurkandidaten en hebben een groot netwerk waardoor uw woning binnen korte tijd is verhuurd. Wij screenen op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ons streven is om uw woning binnen 2 weken te hebben verhuurd. Daarnaast stellen wij op aanvraag een waterdicht huurcontract op.  

Actieve marketing

Om uw woning binnen twee weken verhuurd te hebben, zetten wij de advertentie van uw woning op onze veelgebruikte woningwebsites. Door duidelijke foto's en een professionele omschrijving valt uw woning op tussen de rest.